GINOP PÁLYÁZAT

NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE

 AZ Auth Impex Kft-nél

Projekt adatai:

  • A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE : Auth Impex Kft.
  • A PROJEKT CÍME: Napelemes rendszer telepítése az Auth Impex Kft-nél
  • A PROJEKT AZONOSÍTÓSZÁMA:GINOP-4.1.4-19-2019-00367
  • A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 3.102.990.-
  • A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 55%

A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA:  2020.08.24.

Projekt tartalmának bemutatása:

Vállalkozásunk az Auth Impex Kft. 3,1 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program kertén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által meghirdetett Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása című felhívás alapján.

A projekt keretében beszerzésre került: 65 db  300 kWp teljesítményű napelem, és 1 db Fronius Symo 20,0-3-M…. teljesítményű inverter. A fejlesztés hatására csökkennek költségeink, valamint a károsanyag kibocsátás.

További információ kérhető:

Auth Impex Kft. 7700 Mohács , Budapesti ou. 4032/32 hrsz.

info@authimpex.hu

GINOP PÁLYÁZAT

GYAKORNOKI FOGLALKOZTATÁS TÁMOGATÁSA
AZ Auth Impex Kft.-nél

Vállalkozásunk, az Auth Impex Kft. 4,12 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására „tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 4 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból a cég egy fő gyakornokot vett fel, és a gyakornoki feladatok ellátásához szükséges eszközöket szerzett be.

Projekt adatai:
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: Auth Impex Kft.
PROJEKT CÍME: Gyakornoki foglalkoztatás támogatása az Auth Impex Kft.-nél
SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 4.118.142 Ft
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 100

PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A fémmegmunkálás területén tevékenykedő cégek többsége munkaerőhiányban szenved.
A korábbi években tanulói keretszerződésben alkalmaztunk egy fiatalt, akit szeretnénk a jelen pályázat keretében tovább foglalkoztatni.
A gyakornoki program keretében 1 fő pályakezdőt kívánunk alkalmazni, annak érdekében, hogy szakmai pályafutását támogassuk, és hozzájáruljunk hosszútávon munkaerő-piaci esélyei növeléséhez.
A 9 hónapos foglalkoztatás mellett vállaljuk a gyakornok 4,5 hónapos tovább foglalkoztatását is.
A pályakezdő minőségi munkavégzéséhez eszközbeszerzés is indokolt, melyet a pályázat keretében kívánunk beszerezni.
Az Auth Impex Kft. célja a színvonalas, pontos munkavégzés, a munkaerő megtartása, bővítése.

PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2019.04.09.
PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.2.4-16-2018-03117
PROJEKTTEL KAPOCSOLATOS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ:  Auth Impex Kft. 7700 Mohács, Budapesti ou. 4032 / 32 hrsz. www.authimpex.hu, info@authimpex.hu

 

PROJEKT KERETÉBEN KÉSZÜLT FOTÓK:

KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSUNK TÁMOGATÁSA

 

Támogatás összege: 11 719 842 FT
Támogatás mértéke: 50 %
Kedvezményezett neve: AUTH IMPEX GYÁRTÓ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01211
Projekt fizikai befejezési időpontja: 2018.06.29.

 

Vállalkozásunk, az Auth Impex Kft. 11,72 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, a „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 23 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból technológiai fejlesztést hajtottunk végre.

A projektünk megvalósítása során egy nagy értékű, speciális meghajtott szerszámozású esztergagépet szereztünk be, ami a cégünk versenyképességét jelentősen javítja. A beszerzéssel az Auth Impex Kft. új szolgáltatást tud kínálni a piacon. Az új meghajtott szerszámos esztergagép egyszerre három vezérelt tengelyes mozgásra képes. Ennek köszönhetően a munkadarabot egy megfogással készre munkáljuk, ami sokkal gyorsabbá és lényegesen pontosabbá teszi a megmunkálást.

A támogatott fejlesztésünk eredményeként a termelékenységünk növekszik, árbevételünk emelkedik, valamint új export piacokra is beléphetünk. A folyamat eredményeként a jövőben esetlegesen fenntartható munkahelyek is létrejöhetnek, illetve az így generált gazdasági növekedésünk idővel növeli majd a fogyasztást a belső piacon is.

A projekt befejezésével az árbevétel növekedését az üzemi eredmény javulását látjuk. A cégünk jelenlegi célja továbbra is, hogy alkalmazottainak számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítson, a megrendelők számára pedig minőségi, pontos, nagy kapacitású termékeket tudjon gyártani.

A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-2.1.8-17 pályázatán 11.72 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta a 23 millió forintot.

 

További információ kérhető:

Auth Impex Kft. 7700 Mohács Budapesti országút hrsz: 4032/32

info@authimpex.hu; www.authimpex.hu